Όραμά μας η ολοκληρωμένη εμπειρία του ταξιδιώτη

Σε κάθε ταξίδι μέσα από τη διαφορετικότητα των συνανθρώπων μας, την ιδιαιτερότητα των πολιτισμών, των τοπίων, των γεύσεων και των εικόνων, ανακαλύπτουμε νέα συναισθήματα, δημιουργούμε σκέψεις και ιδέες μέσω των οποίων γινόμαστε πιο ολοκληρωμένοι, πιο ευτυχισμένοι και τελικά καλύτεροι άνθρωποι. Η εμπειρία ενός ταξιδιού πρέπει πάντα να συνδυάζεται με το υπέρτατο αγαθό της ασφάλειας!

Το έμπειρο προσωπικό μας, ειδικά καταρτισμένο σε θέματα οδικής ασφάλειας και προστασίας, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ξεκούραστα και με ασφάλεια τα αξιοθέατα, αλλά και τους κρυμμένους θησαυρούς που όπως είναι φυσικό δεν υπάρχουν στους ταξιδιωτικούς οδηγούς και γνωρίζουν μόνο οι ντόπιοι! Με την εμπειρία και τη γνώση του μόνιμου κατοίκου αλλά και τη φιλοσοφία και το πνεύμα του ταξιδιώτη, έχουμε μελετήσει και έχουμε σχεδιάσει τρεις διαφορετικές εκδρομές, μέσα από τις οποίες θα γνωρίσετε το σμαραγδένιο νησί πολύπλευρα, ξεκούραστα και με ασφάλεια, μέσα σε μια και μόνο ημέρα! Με σύμμαχο τις προτάσεις και τις συμβουλές μας θα διαμορφώσουμε τον τελικό σχεδιασμό της εκδρομής βάσει των προσωπικών σας επιλογών, ώστε να εξασφαλίσουμε μια μοναδική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!

Οργάνωση εκδρομών στη Ρόδο

Η πρώτη εκδρομή που σας προτείνουμε είναι στις ανατολικές ακτές του νησιού. Αυτή η πλευρά της Ρόδου περιλαμβάνει τα σημαντικότερα αξιοθέατα του νησιού, αλλά και τις καλύτερες παραλίες καθώς τα νερά είναι ήρεμα και προσφέρονται για κολύμπι.
Διάρκεια εκδρομής περίπου 11 ώρες.

Η δεύτερη εκδρομή είναι στις δυτικές ακτές του νησιού. Περιλαμβάνει ιδιαίτερα κάστρα και άγρια φυσικά τοπία για τους λάτρεις της περιπέτειας.
Διάρκεια εκδρομής περίπου 11 ώρες.

Η τρίτη εκδρομή είναι ο γύρος του νησιού όπου συνδυάζει τα πιο σημαντικά αξιοθέατα περιμετρικά της νήσου!
Διάρκεια εκδρομής περίπου 14 ώρες.