Όροι ενοικίασης οχήματος

Το αυτοκίνητο θα οδηγείται μόνο από το μισθωτή ή κάθε άλλο οδηγό που αναφέρεται στο συμβόλαιο και σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ο οδηγός του μισθωμένου αυτοκίνητου πρέπει να είναι τουλάχιστο 21 ετών και το δίπλωμα του να έχει εκδοθεί τουλάχιστον ένα χρόνο πριν την ημερομηνία ενοικίασης του αυτοκινήτου.

Δεν επιτρέπεται η μεταφορά του αυτοκινήτου με πλοίο.

Ο μισθωτής είναι υπεύθυνος να αποζημιώσει κάθε τυχόν ζημιά του μισθωμένου αυτοκινήτου, αναλόγως πάντα το πακέτο ασφάλειας που έχει επιλέξει.

Ο μισθωτής είναι υπεύθυνος για όλες τις τυχόν ζημιές που προκληθούν στο αυτοκίνητο σε περίπτωση που οδηγεί σε δρόμο μη ασφαλτοστρωμένο, ή σε περίπτωση που συνεχίσει να οδηγεί ενώ υπάρχει αναμμένη ενδεικτική λυχνία για μηχανικό πρόβλημα ή οποιοδήποτε εμφανές πρόβλημα που επηρεάζει την οδική συμπεριφορά του οχήματος όπως σκασμένο λάστιχο, ή σε περίπτωση που οδηγεί υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Σε περίπτωση κάθε είδους ατυχήματος ο μισθωτής θα πρέπει να ενημερώσει άμεσα τις αστυνομικές αρχές και εν συνεχεία την εταιρία στην οποία οφείλει να προσκομίσει το δελτίου τροχαίου ατυχήματος. Απαγορεύεται η εγκατάλειψη του οχήματος για τον οποιοδήποτε λόγο δίχως να έχει πρώτα ειδοποιηθεί η εταιρεία.

Ο μισθωτής είναι υπεύθυνος για όλες τις τροχονομικές παραβάσεις, τις οποίες οφείλει να εξοφλήσει και να παραδώσει την απόδειξη στη εταιρία.

Απαγορεύεται η υπενοικίαση σε τρίτους ή η έμμισθο μεταφορά τρίτων.

Ο μισθωτής υποχρεούται να επιστρέψει το όχημα στην αναγραφόμενη ημερομηνία, ώρα και τοποθεσία, με την ίδια ποσότητα καυσίμου που το παρέλαβε.

Ο μισθωτής οφείλει να διατηρεί το εσωτερικό καθαρό, όπως το παρέλαβε, δίχως άμμο θαλάσσης και με στεγνά καθίσματα. Απαγορεύεται στο εσωτερικό του οχήματος το κάπνισμα. Για όλα τα παραπάνω προβλέπεται πρόστιμο 70€, το οποίο θα εξοφλείται άμεσα με τη παράδοση του οχήματος.

Ότι έχει να κάνει με το εσωτερικό του αυτοκινήτου, δεν καλύπτεται από καμία ασφάλεια.

Ο μισθωτής συναινεί στην λεπτομερή καταχώρηση προσωπικών του στοιχείων. Ρητά συμφωνείται ότι η εκμισθώτρια έχει το δικαίωμα χρήσης αυτών, όταν ο μισθωτής παρανομεί ή δεν ακολουθεί τους όρους μίσθωσης. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει μεταξύ της εκμισθώτριας και του μισθωτή θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Ρόδου.

Κοστολόγιο ζημιών

Κεραία αυτοκινήτου20€
Υαλοκαθαριστήρες40€
Έξοδα φακέλου ατυχήματος50€
Ελαστικά αυτοκινήτου60€ /τεμάχιο
Οδική βοήθεια60€
Κλειδί αυτοκινήτου200€
Κρύσταλλα πόρτας αυτοκινήτου100€ /τεμάχιο
Μπαταρία αυτοκινήτου100€
Εμπρόσθιο/ Οπίσθιο κρύσταλλο300€

 

Πολιτική Ακύρωσης

Εάν ακυρώσετε την κράτησή σας έως και 10 ημέρες πριν από τη παραλαβή του αυτοκίνητου, θα υπάρξει τέλος ακύρωσης άξιας 40€. Το υπόλοιπο ποσό της ενοικίασης θα σας επιστραφεί.

Εάν ακυρώσετε την κράτηση σας σε διάστημα μικρότερο των 10 ημερών από την ημερομηνία έναρξης της ενοικίασης ή σε περίπτωση που δεν ακυρώσετε και δεν παραλάβετε το αυτοκίνητο σας, δε θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων και το συνολικό ποσό θα κρατηθεί ως αποζημίωση.

Προκειμένου να σας επιστραφεί το ποσό που δικαιούστε θα πρέπει να στείλετε ένα email στη διεύθυνση info@rodosdrive.com ζητώντας το χρηματικό ποσό που πρέπει να επιστραφεί, τον αριθμό επιβεβαίωσης της κράτησης και τα τραπεζικά στοιχεία του λογαριασμού IBAN BIC/SWIFT τα όποια θα πρέπει να είναι στο όνομα του ατόμου  που είχε κάνει τη κράτηση.

 

Επιπρόσθετες πληροφορίες παραλαβής

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει να παραλάβετε το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο της Ρόδου θα χρειαστεί να συμπληρώσετε στο παρακάτω πεδίο τον αριθμό της πτήσης σας και την ακριβή ώρα άφιξης στον διεθνή αερολιμένα Ρόδου, ώστε να σας αποστείλουμε με email λίγες ημέρες πριν από την άφιξή σας το ακριβές σημείο της παραλαβής εντός του αεροδρομίου και όποιες σχετικές συμπληρωματικές πληροφορίες.

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει παραλαβή από ξενοδοχείο, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε στο παρακάτω πεδίο τη διεύθυνσή του και ένας συνεργάτης μας θα βρίσκεται στο χώρο της reception, την ώρα παραλαβής που έχετε επιλέξει.

Σε περίπτωση που δεν έχετε κλείσει ακόμη τα εισιτήριά ή δεν έχετε επιλέξει ακόμη ξενοδοχείο, μπορείτε να αποστείλετε αυτές τις πληροφορίες όταν τις έχετε σε ένα mail στο info@rodosdrive.com με τον αριθμό επιβεβαίωσης της κράτησης που θα σας αποστείλουμε.